fbpx

Zaposlite se u kompaniji Facebook: Oblast veštačke inteligencije

By 8 јануара, 2020Posao

Facebook objavljuje poziv za rezidencijalni program zapošljavanja u trajanju od jedne godine koji će se odvijati na više lokacija: u Menlo Parku u Kaliforniji, u Sijetlu, Nju Jorku ili u Londonu. Zaposleni će raditi na istraživanju u oblasti veštačke inteligencije.

OBLAST:

Veštačka inteligencija.

OPIS

Zaposleni će raditi u timu sa jednim istraživačem i jednim inženjerom u navedenoj oblasti. Tim treba da osmisli zajednički cilj istraživanja i pronađe inovativne načine dubinskog učenja za ostvarenje cilja. Zaposleni će imati podršku mentora, a imaće slobodu da sarađuju i sa drugim stručnjacima po želji. U ovom programu se ne može učestvovati uporedo sa radom na drugom poslu ili studiranjem. Nakon završetka programa, učesnici se mogu prijaviti za posao u Facebook-u ili započeti studije u oblasti veštačke inteligencije.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta. Nema posebnih zahteva u pogledu obrazovanja ali se od kandidata očekuje da imaju iskustva u računarskim oblastima ili u matematici, fizici i sličnim oblastima i interesovanje za veštačku inteligenciju.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili za posao na lokacijama u SAD-u popunite onlajn aplikacionu formu na: https://www.facebook.com/careers/jobs/672572899933116/, a za London na: https://www.facebook.com/careers/jobs/799952110461505/. Kandidati se mogu prijaviti za obe opcije.

ROK ZA PRIJAVU:

31. januar 2020. godine
Detaljnije: https://research.fb.com/…/facebook-ai-residency-program/.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.