fbpx

Uspešno realizovana još jedna Coca – Cola radionica u Kancelariji za mlade

By October 26, 2018Radionice, Trening

Kompanija Coca – Cola kroz edukativne radionice pomaže mladima Srbije i Crne Gore da se pripreme i obuče za traženje posla ali i da se na najbolji način predstave poslodavcima. Trodnevna radionica organizovana je i u Novom Pazaru u koordinaciji Kancelarije za mlade.

Priprema CV-a, osposobljavanje za poslovne razgovore, razvoj preduzetničke sveti, poboljšanje veština u komunikaciji, neke su od znanja i veština koje mladi dobijaju učešćem u ovakvim radionicama. U Novom Pazaru kao i u ostalim mestima gde se izvode radionice velika je zainteresovanost mladih.

Projekat se već dve godine realizuje u Srbiji i obuhvata preko 15 gradova, angažovani treneri kažu da se već vide rezultati nakon realizovanog programa u brojnim gradovima.

“Jedan određeni broj ljudi je pokrenulo svoj biznis, neki su započeli prakse, neki su se zaposlili, svatili su da su odgovorni za svoju budućnost, i neki su preduzeli neke korake da se snađu na najbolji način, nisu čekali da im posao sam desi, nego su krenuli samoinicijativno” – rekla je trenerica Stanislava Nestorović

“To je jedan sjajan način da se mladi zaista upoznaju sa tržištem rada, konkurisanjem kod poslodavaca, da znaju da napišu motivaciono pismo, kako da se ponašaju na intervju, tako da isto da nauče šta mogu da očekuju od poslodavaca, a isto tako kakve stvari od njih poslodavac može da traži” – rekla je ispred Kancelarije za mlade Aleksandra Majstorović.

 

ALBUM

 

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.