fbpx

Uspešno realizovan drugi po redu „Svetionik znanja“

By 8 фебруара, 2019Projekti, Vesti

Od 01. do 03.februara 2019.godine na Zlatiboru održan je „Svetionik znanja“ – projekat koji sprovodi Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), finansira Ministarstvo omladine i sporta a koji se odnosi na obrazovanje i vaspitanje i obuku mladih.
Na takmičenju projekata učestvovalo je ukupno 60 srednjoškolaca, treće i četvrte godine, iz 15 gradova Srbije. Uz stručno vođenje koordinatora, mentora iz inostranstva i alumni mentora, timovi su osmišljavali projekte iz jedne od 5 oblasti : Кultura i umetnost, Ekologija, Društvena odgovornost i aktivizam, Sportska kultura i Turizam.

Aktivisti Кancelarije za mlade kao članovi Tima Novi Pazar izložili su svoj projekat „Youth Active“ koji je imao za cilj da informise sto veći broj mladih o postojećim organizacijama koje deluju u Novom Pazaru na polju aktivizma.

View this post on Instagram

Od 01. do 03.februara 2019.godine na Zlatiboru održan je „Svetionik znanja“ – projekat koji sprovodi Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), finansira Ministarstvo omladine i sporta a koji se odnosi na obrazovanje i vaspitanje i obuku mladih. Na takmičenju projekata učestvovalo je ukupno 60 srednjoškolaca, treće i četvrte godine, iz 15 gradova Srbije. Uz stručno vođenje koordinatora, mentora iz inostranstva i alumni mentora, timovi su osmišljavali projekte iz jedne od 5 oblasti : Кultura i umetnost, Ekologija, Društvena odgovornost i aktivizam, Sportska kultura i Turizam. Aktivisti Кancelarije za mlade kao članovi Tima Novi Pazar izložili su svoj projekat „Youth Active“ koji je imao za cilj da informise sto veći broj mladih o postojećim organizacijama koje deluju u Novom Pazaru na polju aktivizma.

A post shared by Kancelarija za mlade NoviPazar (@kancelarijazamlade) on

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.