fbpx

Ulična trka – Prijatelji za Adela

By November 12, 2018Akcije, Vesti

Studentski parlament Državnog univerziteta u Novom Pazaru organizovaće uličnu trku pod nazivom „Prijatelji za Adela“. Ova manifestacija ima cilj da ukaže na značaj sporta u očuvanju zdravlja i ulogu zdravstvene edukacije.
Trka će se održati u nedelju 18.novembra i startovaće ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru u 12h časova. Program počinje u 11h u holu DUNP-a, gde će se održati obuka pružanja prve pomoći za sve zainteresovane.
Prijave će se vršiti ONLINE, putem sledećeg linka: https://goo.gl/forms/Q9ztkutSEuWnww422 , u kancelariji Studentskog parlamenta na Državnom univerzitetu i na dan trke 2h pre početka same trke.
Online prijave traju do petka 16.11. u 22h.

Staza trke:
Trka počinje ispred Državnog univerziteta i uključuje se u ulicu 1.maja koja se nastavlja niz ulicu Stevana Nemanje pored kružnog toka prema Autobuskoj stanici gde će biti okretnica kod semafora,pa će se trkači vraćati istom putanjom sve do Gradskog bedema,a zatim kroz park trčati ka ulici Oslobođenja a zatim se kod muzičke škole spustiti u ulicu 1.maja i završiti trku ispred Državnog univerziteta. Dužina staze je približno 3,000 metara.
Trka, koja treba da postane tradicionalna, ove godine biće posvećena Adelu Zekoviću, studentu Državnog univeziteta i aktivisti Studenstkog parlamenta, koji vodi borbu za ozdravljenje.

Ovu atletsku manifestacijupodržali su Grad Novi Pazar, Atletski klub Novi Pazar, Sportski savez, Kancelarija za mlade, Dom zdravlja i Policijska uprava u Novom Pazaru.
Za najbolje takmičare u muškoj i ženskoj konkurenciji obezbedjene su prigodne nagrade:
1.mesto – Vaučer u vrednosti 15,000rsd u prodavnici sportske opreme ,,Sport Vision”
2.mesto – Vaučer u vrednosti 10,000rsd u prodavnici sportske opreme ,,Sport Vision”
3.mesto – Vaučer u vrednosti 5,000rsd u prodavnici sportske opreme ,,Sport Vision”
4.-8. mesto – robne nagrade (nagrade sponzora).
Nagrade su obezbeđene u muškoj i u ženskoj konkurenciji.
Za sve takmičare su obezbeđene majice i zahvalnice za učešće u trci.
Pozivamo sve građane Novog Pazara bez obzira na uzrast i fizičku pripremljenost, da podrže ovu akciju i da istrčimo (prošetamo) svi zajedno prvo za Adela, a onda i za nas same!
#spdunp #dunp #kzmnp #ssnp #aknp #punp #dznp #prijateljizaadela

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.