fbpx

Projekcija filmova “Umreži” u Centru Duga

By November 27, 2018Projekti, Vesti

Misija OEBS-a u Srbiji u saradnji sa Centrom za decu i omladinu “Duga” Vas poziva da učestvujete u filmskim večerima na temu medijske pismenosti. Ovo je neformalna prilika da saznamo više o novim medijima, i s obzirom da se okruženje u kome živimo sve više digitalizuje moramo znati kako da na odgovaran način konzumiramo sve više informacija koje nisu uvek tačne. Svako veče će početi prikazivanjem kratkometražnog filma, koji je proizveden u sklopu serijala “U mreži” “Share fondacije”, a nakon toga će biti upriličena diskusija kojoj će prisutvovati osobe koje su upoznate sa temom. I, slobodno dođite gladni, čekaju Vas pice i sokovi!

Ukoliko budete redovno prisustvovali projekcijama filmova, kvalifikovaćete se za učešće na konferenciji o medijskoj psimenosti, koju će organizovati producenti serijala, “Share Fondacija”, tokom leta 2019. godine.

Svake večeri ćemo beležiti prisustvo i pet (5) najrednovnijih učesnika će dobiti besplatno putovanje, smeštaj i učešće na konferenciji. Detalji konferencije će kasnije biti saopšteni a troškove će pokriti Misija OEBS-a u Srbiji.

Ko bi trebao da dođe? Pozivamo srednjoškolce i studente da učestvuju na projekcijama, s obzirom da će oni moći da se kvalifikuju za učešće na konferenciji. Dodatno, pozivamo i sve zainteresovane građane da nam se pridruže!

Prva projekcija održaće se u utorak, 27. Novembra od 18.30h u Centru Duga

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.