PRIJAVITE SE ZA BESPLATNU ONLAJN ŠKOLU „MAMA NA MREŽI“ (ROK: 12.9.2017)

By September 1, 2017Konkurs, Programi

Centar za mame poziva zainteresovane mame da se prijave i budu polaznice besplatne onlajn škole digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću „Mama na mreži“.Tokom jednoipomesečne onlajn obuke, polaznice će imati priliku da kroz seriju vebinara i rad sa mentorkama nauče osnove odnosa sa javnošću i marketinga na društvenim mrežama.

Program je namenjen nezaposlenim mamama koje imaju do 35 godina na dan početka realizacije obuke (1. oktobar 2017.) i koje u neformalnom obrazovanju vide priliku da svoja dosadašnja znanja oblikuju ili razviju, kao i onima koje žele da se oprobaju u svetu digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću.

Izabrane mame će tokom oktobra i novembra 2017. godine biti u prilici da dva puta nedeljno u trajanju od po 90 do 120 minuta prisustvuju vebinarima, da aktivno učestvuju, postavljaju pitanja i rade na konkretnim primerima i, što je najvažnije, nakon obuke, biće obučene da nude usluge koje su vrlo tražene na tržištu rada. Mame će naučiti kako se pravi komunikaciona strategija, kako se komunicira na društvenim mrežama, kako se vode promotivne kampanje i još mnogo toga! Kurs će se završiti predavanjem na temu kako da naučeno primene i da plasiraju svoje usluge putem interneta, za klijente iz čitavog sveta. Na kraju programa, nekoliko mama će biti angažovano na plaćenoj stručnoj praksi pri projektu „Podsticanje zapošljavanja mladih” gde će uz podršku mentorki moći još dodatno da usavrše znanja koja su stekle.

Program „Mama na mreži” organizuje se u okviru projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih” koji se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanjaMinistarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvojaMinistarstva privrede i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Da biste se prijavili za učešće u programu potrebno je da ste nezaposlena mama koja ima do 35 godina, da imate i umete da koristite računar i snalazite se na internetu, da imate na raspolaganju oko 6 sati nedeljno i volju da naučite nove stvari. Potrebno je da se obavežete da ćete pohađati sve časove u unapred zakazanim, uglavnom večernjim, terminima.

Iako je ova obuka besplatna za primljene mame, pre početka obuke obavezna je uplata zaloga u iznosu 10.000 RSD koja će po završetku programa biti vraćena svakoj učesnici koja je završila kurs i koja je prisustvovala svim predavanjima. U slučaju da polaznica prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, već se koristiti za podršku radu Centra za mame, udruženja građanki i građana koje se zalaže za prava mama. Sva prava i obaveze organizatora i polaznica definišu se ugovorom koji će biti potpisan pre početka kursa.

Zbog ograničenog broja mesta za polaznice, organizatori su u prilici da prime 30 mama koje će u punom kapacitetu završiti obuku.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem onlajn upitnika najkasnije do 12. septembra 2017. godine u ponoć.

Za sva dodatna pitanja i potrebne informacije pišite na adresu [email protected].

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.