fbpx

Prijavi se na WordPress Akademiju

By June 8, 2018Konkurs, Radionice

WordPress Akademija predstavlja uvod u WordPress CMS kao i uvod u osnove veb dizajna i programiranje. Kurs je namenjen početnicima kao i onima koji poznaju osnove programiranja a žele da se u budućnosti bave vebom. Za 6 nedelja, koliko kurs traje, učesnici će savladati osnove HTML5&CSS3 kao i osnove programskog jezika PHP, WordPress CMS-a i grafičkog dizajna u Photoshop-u. Sve ovo će biti dovoljno da na kraju kursa učesnici koji su prošli obuku mogu da naprave lep i funkcionalan sajt. Ovaj kurs obezbeđuje dobru i zdravu osnovu za dalje napredovanje i usavršavanje u oblasti veb dizajna.

Možete se prijaviti tako što ćete popuniti formular na sledećem linku: OVDE.

Broj mesta je ograničen i samo oni koji prođu fazu selekcije će moći da učestvuju u obuci, o čemu će biti blagovremeno obavešteni. Obuka je potpuno besplatna a učesnici su u obavezi da na radionicama imaju svoje laptop računare.

Radionice će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od po sat i po vremena. Predavači su iskusni programeri i dizajneri, profesionalci iz date oblasti. Konkurs traje do 25.06.2018. u ponoć.

Obuku sprovodi organizacija Information System Agency u okviru projekta Hacker Space koji je podržan od strane Erste banke u okviru Superste.net platforme. Partner u realizaciji obuka je Kancelarija za mlade Novi Pazar gde će se obuke održavati.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.