fbpx

Prijavi se na Social Impact Award takmičenje i #zaSIAj

By May 29, 2017Takmičenje

Sada možeš da ostvariš svoje ideje, pomogneš društvu i postaneš društveni preduzetnik! Konkurs za Social Impact Award nagrade je otvoren!

Prijavi se, pokaži da si bolji od drugih i uđi u finale takmičenja, koje podrazumeva tromesečni period inkubacije tokom kojeg ćeš usavršavati i razvijati svoju ideju uz mentorsku podršku i radionice. Nakon toga možeš osvojiti vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, mentorski programi besplatno učešće međunarodnoj konferenciju u Beogradu.

Na konkurs se mogu prijaviti svi rođeni između 1987. i 2002. godine, individualno ili timski, a neophodno je da je ideja nova i da utiče na neki društveni ili ekološki problem. Sve detalje o uslovima i načinu apliciranja možeš pronaći na našem sajtu,a ukoliko ti nedostaje ideja pogledaj i našu knjigu inspiracije.

Konkurs je otvoren do 31. maja u ponoć, a za sva dodatna pitanja možeš nam pisati na [email protected].

Social Impact Award je najveće omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva.

Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa ERSTE Stiftung-om, Austrian Development Agency, Impact Hub Vienna, Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, Alma Quattro, Ekonomskim fakuletom Univerziteta u Beogradu, a uz podršku Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i Smart Kolektiva.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.