fbpx

Prijavi se na Coca-Cola radionice – podrska mladima

By October 17, 2019Radionice

Grad Novi Pazar doneo je odluku da podrži i aktivno učestvuje u nacionalnom projektu ’’Coca-Cola podrška mladima’’ koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla.

Ovaj program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, NALED-om i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade. Program se sprovodi u 20 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.  

Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 30.10 do 01.11.2019.godine u prostorijama Kancelarije za mlade dvorane Pendik. Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na linku:  http://coca-colapodrskamladima.com/

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-line predavanja, radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti sertifikat ‘’Coca-Cola HBC Srbija’’.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.