fbpx

Prijava za učešće u projektu “WeB Peace PLAYers”

By June 11, 2018Konkurs, Seminari

Akademska inicijativa „Forum 10“ poziva mlade iz Novog Pazara da se prijave za učešće u projektu „WeB Peace PLAYers“!!!

Projekat „WeB Peace PLAYers“ namenjen je mladima iz Novog Pazara uzrasta od 15-18 godina koji će u narednih 5 meseci imati priliku da steknu nova znanja i veštine za rad sa mladima, da stečena znanja i veštine primene kroz sprovođenje sportskih aktivnosti sa mladima u svojoj zajednici i da kroz omladinsku razmenu i putovanja steknu novo iskustvo i upoznaju svoje vršnjake iz zemalja u regionu.

Prezentacija projekta će se održati u četvrtak, 14. juna u 12:00 časova u Kancelariji za mlade u Novom Pazaru.

Na infosesiji će mladima biti predstavljene planirane aktivnosti i mogućnosti za uključivanje u projekat.

Zajednički zadaci su:

1. Pohađanje jednog seminara tokom kojeg će učesnici/ce imati priliku da steknu nova znanja i veštine za rad sa mladima, sa posebnim akcentom na razvoj znanja i veština za sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti koje treba da doprinesu izgradnji poverenja, tolerancije i međuetničkog razumevanja u multietničkim zajednicama;

2. Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti sa decom i mladima u multietničkim zajednicama tokom kojih će učesnici/ce imati priliku da primene stečena znanja i veštine;

3. Učešće u petodnevnom letnjem kampu koji će biti održan u BJR Makedoniji uz učešće ukupno 60 mladih iz tri zemlje – Srbije, Kosova* i BJR Makedonije.

Poziv za učešće otvoren je za ukupno 10 učesnika/ca. Posebno se ohrabruju pripadnice ženskog pola da se prijave za učešće u projektu. Svi prijavljeni kandidati/kinje biće pozvani na intervju.

Troškove realizacije svih aktivnosti snosi Akademska inicijativa „Forum 10“.

Projekat „WeB Peace PLAYers“ Akademska inicijativa „Forum 10“, kao partner na projektu, sprovodi u saradnji sa organizacijama „PLAY International“ sa Kosova* i NVO „Proficio“ iz BJR Makedonije. Projekat „WeB Peace PLAYers“ podržan je od strane Regionalne kancelarije za saradnju mladih (http://www.rycowb.org/).

Prijavljivanje za učešće u projektu vrši se popunjavanjem ovog upitnika najkasnije do srede, 20. juna 2018. godine.

PRIJAVA

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.