fbpx

Prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) za dostavljanje predloga projekata

By 11 септембра, 2019Projekti

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO)  osnovana je 2016. godine od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

RYCO raspisuje treći javni poziv za dostavljanje predloga projekata za srednje škole koji je otvoren od 28.08.2019. do 15.10.2019. Na konkurs se mogu prijaviti srednje škole sa Zapadnog Balkana sa predlozima projekata u oblastima pomirenja, interkulturalnog dijaloga i učenja i regionalne saradnje mladih, mobilnosti i omladinskih interkulturalnih razmena, aktivnog učešća mladih, kao i stvaranja podsticajnog okruženja za regionalnu saradnju mladih.

Sve informacije o javnom pozivu možete pronaći na ovom linku.

U svrhe predstavljanja ciljeva i uslova konkursa, kao i podrške potencijalnim aplikantima u pripremi projekata i pronalaženju partnera u regionu, RYCO organizuje info sesije širom regiona Zapadnog Balkana.

U Srbiji, će se održati šest info sesija.

U Novom Pazaru, info sesija se održava u ponedeljak, 16.09.2019. sa početkom u 12h u prostoru Misije OEBS Novi Pazar, Ul. Njegoševa 2, zgrada Art Computer, treći sprat.

Info sesija održava se u ukupnom trajanju od 3h, uz kafe pauzu i koktel na kraju događaja.

Za više informacija o RYCO posetite: www.rycowb.org

Zbog ograničenog broja mesta, molimo Vas da svoje prisustvo najavite, najkasnije 24h pre info sesije na mejl [email protected]

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Ivani  Antonijević, iz kancelarije RYCO za Srbiju putem mejla [email protected] ili na 065/3228882.

Napomena: Refundacija putnih troškova je moguća uz prilaganje računa za gorivo ili autobuskih karata na licu mesta u visini do 2400 dinara ukupno za oba pravca. Potrebno je najaviti refundaciju putnih troškova prilikom prijave.


* Ovaj naziv ne dovodi u pitanje stavove o statusu i u skladu je sa Rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244 i mišljenjem Međunarodnog suda pravde o proglašenju nezavisnosti Kosova

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.