fbpx

POZIV ZA UČESNIKE – Training “Be(e) the change”- u Pragu u Češkoj od 23. avgusta – 1. septembra.

Pozivamo vas da se prijavite na međunarodni trening “Be(e) the change  i godišnju skupštinu ekološke međunarodne mreže Youth and Environment Europe (YEE) na koji kao partneri šaljemo 2 naša predstavnika/predstavnice. Tre ning i godišnja skupština će se održati u Pragu u Češkoj od 23. avgusta – 1. septembra.

 
Trening je namenjen onima koji bi želeli da razviju i steknu veštine za kreiranje uspešnih ekoloških kampanja i projekata (od planiranja do realizacije), kao i onima koji žele da podele i razmene svoje iskustvo iz ove oblasti. Nakon treninga se održava godišnja skupština YEE-a gde se odlučuje o predstojećim projektima, strategiji mreže  i biranju novih članova odbora.
 
Poziv je otvoren za sve zainteresovane do nedelje, 24. jula u 10 sati uveče. Prijava se nalazi u prilogu, kao i detaljan opis treninga.
Prijavu slati na [email protected].
 
U ponedeljak 25. jula ćemo obavestiti zaineteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će u ponedeljak dobiti smernice da popune online prijavu za ovaj trening.
 
Ovaj trening podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu za koju imaju prava na povraćaj u iznosu do 275e. (Molimo vas da ne kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na treningu).
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam novac biti vraćen​ kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Češkoj. To može potrajati i nekoliko meseci.
Prijavni formular: OVDE

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.