Poziv za petodnevni seminar u Makedoniji

By July 27, 2017Seminari
makedonija

The Fellovship SEE mir nudi petodnevni program obuke koji će uključivati interaktivne aktivnosti, meditacije i joge sesije, predavanja i diskusije koje pružaju učesnicima savladavanje veština za nenasilan otpor, mirovno obrazovanje, poboljšane kreativnosti i upravljanje stresom.Učesnici će imati priliku da istraže meditaciju koja se razvija uz pomoć alate za bavljenje izazovima u izgradnji mira i omladinskog rada, što čini ovaj kurs drugačijim od drugih.
Pored praktične meditacije i joge učesnici će steći znanja o različitim teorijskim pristupima koji uključuju: Alate nenasilne komunikacije i izgradnje mira koji se može primeniti na sve kulture, religije i zanimanja, unutrašnji mir i liderske veštine svesnosti, samodiscipline i saosećanja, Ideju da lični razvoj i unutrašnja promena čine osnovni temelj svetske promene.

Pravo učešća imaju državljani Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Kosova, Rumunije, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Turske.

Kandidati treba da imaju između 18-30 godina u trenutku podnošenja zahtjeva kako bi dobili podršku i imati završen samo-razvojni online program.

Ovo je prilika za usavršavanje mladim liderima koji su aktivno uključeni u mirovne aktivnosti ili imaju strast za rad na izgradnji mira i suživota u sferama politike, društva, kulture i medija.

Kandidati treba da imaju dobru stručnost u pisanom i govornom engleskom jeziku.

Poslednji rok za slanje prijava je 15. Decembar. Broj obezbeđenih mesta je 50.

Detaljnije informacije možete pronaći ovde.

Ostavi Komentar