fbpx

Poziv za petodnevni seminar u Makedoniji

By July 27, 2017Seminari

The Fellovship SEE mir nudi petodnevni program obuke koji će uključivati interaktivne aktivnosti, meditacije i joge sesije, predavanja i diskusije koje pružaju učesnicima savladavanje veština za nenasilan otpor, mirovno obrazovanje, poboljšane kreativnosti i upravljanje stresom.Učesnici će imati priliku da istraže meditaciju koja se razvija uz pomoć alate za bavljenje izazovima u izgradnji mira i omladinskog rada, što čini ovaj kurs drugačijim od drugih.
Pored praktične meditacije i joge učesnici će steći znanja o različitim teorijskim pristupima koji uključuju: Alate nenasilne komunikacije i izgradnje mira koji se može primeniti na sve kulture, religije i zanimanja, unutrašnji mir i liderske veštine svesnosti, samodiscipline i saosećanja, Ideju da lični razvoj i unutrašnja promena čine osnovni temelj svetske promene.

Pravo učešća imaju državljani Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Kosova, Rumunije, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Turske.

Kandidati treba da imaju između 18-30 godina u trenutku podnošenja zahtjeva kako bi dobili podršku i imati završen samo-razvojni online program.

Ovo je prilika za usavršavanje mladim liderima koji su aktivno uključeni u mirovne aktivnosti ili imaju strast za rad na izgradnji mira i suživota u sferama politike, društva, kulture i medija.

Kandidati treba da imaju dobru stručnost u pisanom i govornom engleskom jeziku.

Poslednji rok za slanje prijava je 15. Decembar. Broj obezbeđenih mesta je 50.

Detaljnije informacije možete pronaći ovde.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.