fbpx

POZIV ZA KAMP LIDERE: obuka 25-28 avgust i jedno sasvim neophodno životno iskustvo

Dragi volonteri,
 
Otvaramo ponovo poziv za koordinatore međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji – kamp lidere!

 
Obuka za kamp lidere održaće se u Sremskim Karlovcima od 25. do 28. avgusta.
 
Obuka uvek počinje dolaskom na ve​čeru prvog dana (25.08.) i traje do  posle ru​čka poslednjeg dana (28.08). Održava se u Sremskim Karlovcima, u Ekološkom centru naših dugogodišnjih partnera u međunarodnoj razmeni volontera – Pokreta gorana Vojvodine. 
 
Rok za prijavu je ​23. avgust​, u 10 sati. Prijava je ovde: ​
 
Na obuku mogu da se prijave svi koji su do sada bili na makar jednom međunarodnom volonterskom kampu u inostranstvu i imaju više od 20 godina​, kao i predstavnici ovogodišnjih organizatora kampova.​
 
Tek posle treninga ​ćemo vam potvrditi da li ​ćete biti kamp lideri ovog leta ili ne, na kom kampu biste bili raspore​đeni i sa kim.
 
 
Mladi istra​živa​či Srbije ve​ć dugo godina edukuju pojedince koji, podstaknuti kampovima ili drugim vidom aktivnog u​češća, poka​žu interesovanje za daljim li​čnim izazovima. Biti koordinator me​đ​unarodnog volonterskog radnog kampa je slede​ći prirodan korak jednog aktivnog volontera MIS-a. Time postajete deo u​že porodice Istra​živa​ča i koristite sve povlastice koje time dobijate zajedno sa odgovornostima. Naime, onaj ko se odlu​či da postane kamp lider prolazi kroz niz obuka, predstavlja Istra​živa​če i organi​zatore kampova na me​đunarodnim seminarima i sti​če znanja o me​đuljudskim, me​đukulturnim, me​đunarodnim odnosima, kako bi stasao u osobu spremnu da bez pote​ško​ća koordinira jednu tako specifi​čnu grupu u tako specifičnim uslovima kao ​što je me​đunarodni volonterski kamp.
 
 
Kao kamp lideri imate prednost u prijavljivanju na ostale programe koje objavljujemo, a i oslobo​đeni ste svih participacija za u​če​šće na programima koji to zahtevaju. Tro​škovi prevoza​ i telefona​ u toku kampa za koji budete bili izabrani ​će vam biti pokriveni, kao i svi tro​škovi u toku treninga za kamp lidere.
 
Kada uspešno završite jednu sezonu kao kamp lideri u Srbiji, naredne godine vas možemo preporučiti da budete kamp lideri na nekom od kampova naših inostranih partnera.
 
Opise kampova možete pronaći u prilogu. ​U prijavi ćete upisati listu kampova na koje biste želeli da idete, po vašim prioritetima.

​LINK NA POZIV ZA KAMP LIDERE NA NAŠEM SAJTU: 
 
Pogledajte i kratak video klip o kamp liderima, koji su za vas napravili naši Ivana i Stefanos: https://youtu.be/We3M_TF6SJ0
 
 
Očekujemo vas! ​

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.