fbpx

Poziv za dodelu grantova za projekte o antidiskriminaciji i inkluziji u fudbalu

By August 14, 2017Projekti

Fare Network objavio poziv za dodelu grantova za projekte o antidiskriminaciji i inkluziji u fudbalu.

Internacionalna mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u fudbalu, Fare Network, objavila je poziv za dodelu grantova formalnim i neformalnim grupama, kojima će se sponzorisati organizovanje aktivnosti tokom najvećeg društvenog pokreta u polju antidiskriminacije i inkluzije u sportu, “Football People Action Weeks”.

Svi učesnici u ovom internacionalnom projektu, koji se dešava svake godine u mesecu oktobru delom Evrope, se priključuju impozantnom broju više od 100 000 učesnika.

Grantovi dostupni za 2017. godinu su u iznosima do 500 i 5000 eura za manje i veće događaje koji u svom cilju trebaju imati promociju antidiskriminacije i inkluzije manjina u fudbalu. Zainteresovane organizacije mogu aplicirati u periodu između 1. augusta i 10. septembra 2017. godine, a svi projekti trebaju zadovoljiti ciljeve kampanje “Football People” i održati se u periodu od 5. do 19. oktobra 2017.

“Želimo ljudima delom Evrope pokazati kakav fudbal može biti, te kolika je on pokretačka snaga u društvenim promenama, bez obzira na to ko je ko, odakle dolazi i gde živi. Cilj nam je dosegnuti broj od 100 000 učesnika u pokretu “Football People”, pa ukoliko imate dobru ideju, obavestite nas.” – izjavio je izvršni direktor Fare Networka, Piara Powar.

Za aplikaciju za manji grant, kliknite OVDE, a za veći grant OVDE.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.