fbpx

Poziv fakultetima i organizacijama za mlade za učešće na takmičenju Cashless Case Challenge 2017

By November 8, 2017Takmičenje

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Ministarstvo finansija, uz podršku kompanije Mastercard i Societe Generale banke, i u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka i Case Study Club-om, Vas pozivaju da se priključite studentskom takmičenju za najbolje ideje za razvoj bezgotovinskog društva „Cashless Case Challenge 2017“.
Takmičenje se pokreće u okviru nacionalne kampanje Godina borbe protiv sive ekonomije, sa ciljem edukacije i uključivanja mladih u borbu protiv sive zone kroz pronalaženje kreativnih rešenja za razvoj i promociju bezgotovinskih plaćanja i veću finansijsku inkluziju u društvu.
Osnovne informacije o takmičenju:
– U takmičenju mogu učestvovati studenti završnih godina i postdiplomci sa svih fakulteta u Srbiji.
– Zvaničan početak takmičenja je 6. novembar 2017. godine, kada ćemo održati uvodno predavanje na Fakultetu organizacionih nauka, na kojem će učestvovati ministar finansija Dušan Vujović, direktor kompanije Mastercard za tržišta Balkana Artur Turemka i predsednik UO Societe Generale banke Goran Pitić.
– Proglašenje najboljih studentskih radova biće održano 17. decembra, a glavna nagrada za pobednički tim je plaćena radna praksa i stručno usavršavanje u kompaniji Mastercard, Societe Generale banci i NALED-u u trajanju od 6 meseci.

Više infomracija na: www.uzmiracun.rs/cashlesscase

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.