fbpx

PORTUGAL TE ZOVE – LOV NA KAMPOVE!

Danas ti predstavljamo Međunarodni volonterski kamp u predivnom portugalskom mestu – Estorilu.  

Estoril se prostire duž Rivijere Estoril-Sintra, ta rivijera počinje 15-tak km zapadno od Lisabona od mesta Carcavelos i proteže se sve do Guincha na zapad. Dobar deo mesta zauzima Park prirode Sintra-Cascais.

Istorijski Estoril je bio sastavljen od nekoliko sela položenih duž obale Atlanskog oceana a ona su bila São Pedro do Estoril, São João do Estoril, Santo António do Estoril (danas se to naselje zove Estoril) i brda Monte Estoril u unutrašnjosti.

Ovaj kamp nudi vam niz različitih aktivnosti, od renoviranja sportskog centra pa sve do kreiranja i držanja radionica i druženja sa decom!

Volonteri, vas 8, iz različitih delova sveta,  videćete i naučiti kako se razvija i funkcioniše ova lokalna zajednica, radićete zajedno na osnaživanju mladih i raditi sa migrantima, te vam ovo daje mogućnost da upoznate kulture drugara volontera iz drugih delova sveta, mladih i starijih portugalaca kao i migranata! Sjajne mogućnosti su ti pružene a to znači da je pravo vreme da spakuješ kofere i kreneš put Portugala!

Kancelarija za mlade je kontakt tačka za naš region te dođi, poseti nas (hala Pendik ,ulaz sa jaza). Naš tim će ti pomoći da odabereš kamp po meri i naravno – tu smo da ti damo smernice i za online prijavu.

A EVO I VIŠE INFORMACIJA O OVOM KAMPU!!!!!! 🙂

http://www.mis.org.rs/vss-admin/applications/camp_details/13865

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.