fbpx

Pokreni DOBAR biznis – seminar u Novom Pazaru

By May 18, 2018Seminari

Da li postoji način da menjaš svet na bolje i od toga živiš?
O ovome ćemo pričati u četvrtak 24. maja u Kancelariji za mlade u Novom Pazaru sa početkom u 11 časova.

Seminar je besplatan! Prijavi se putem linka: http://socialimpactaward.rs/dogadjaji/novi-pazar-seminar-laboratorija-uticaja/

Pozivamo vas na seminar “Pokreni DOBAR biznis”, na kome ćemo razgovarati o svemu što je potrebno da razvijete svoju ideju i započnete biznis koji će istovremeno biti profitabilan i pozitivno uticati na društvo.

Seminar se sastoji iz tri celine:

1. Fabrika ideja – Upoznajemo se sa temom društvenog preduzetništva, terminologijom, primerima i načinima na koje ono funkcioniše. Zatim prelazimo na radionice, gde će svi učesnici moći da izlože svoje ideje, a mi ćemo vas usmeriti da ih jasno formulišete, definišete svoje ciljeve, ciljnu grupu i smer u kome vaša biznis ideja može da se razvija.
2. Biznis modeling – Upoznajemo se matricama modeliranja biznisa i načinima na koje vaša ideja može postati i ostati profitabilna i samoodrživa. Kroz primere kreativnih i uspešnih društvenih preduzeća pričaćemo o biznis modelima koji mogu poslužiti vašoj biznis ideji da postane stvarnost.
3. Dodela sertifikata – Finiširamo ovaj seminar stečenim znanjem koje vam je potrebno da započnete razvoj svoje biznis ideje, a možda i aplicirate za Social Impact Award!

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godina kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Svi koji spadaju u ovu grupu su dobrodošli da prijave svoje ideje i tako dobiju mogućnost da steknu mentorstvo, podršku i novčanu nagradu za razvoj biznis.

Srbija je jedna od preko 20 zemalja sveta koje su deo ovog projekta. Naša misija je da promovišemo duh društvenog preduzetništva i stvorimo zajednicu mladih koja svoje namere pretvara u akcije. Ako želiš da saznaš više o nama, o prošlogodišnjim pobednicima ili potražiš inspiraciju, poseti naš sajt ili FB stranicu.

Projekat SIA sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Erste bankom, Coca- Cola HBC Srbija, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.