fbpx

Otvoren Superste – novi ciklus donatorskog programa Erste Banke

By April 16, 2018Konkurs

Centifuga je deo programa Superste.net kojim podržavamo super ideje
organizacija i neformalnih grupa. Za novi ciklus Centrifuge za 2018. godinu svoju ideju možete prijaviti do 7. maja u 12h.

Pogledajte i inspirativne ideje iz prethodnih godina na #CentrifugaProjekti

Prijava projekta

Svi projekti za program Centrifuga se prijavljuju preko Superste.net
platforme i formular možete popuniti OVDE do 7. maja u 12h.

Društvene mreže

Prilikom prijave je potrebno navesti Fejsbuk stranicu i Tviter nalog projekta, a ukoliko projekat još uvek nema stranice na društvenim mrežama, ohrabrujemo vas da ih kreirate. Prijave bez navedenih stranica na društvenim mrežama nisu potpune i neće biti razmatrane.  Prihvatamo samo nove stranice i profile na društvenim mrežama, jer računamo na to da se prijavljujete sa novim i nerealizovanim idejama.
Okupljanje podrške je veoma važno jer će finaliste upravo izabrati zajednica glasanjem na platformi i davanjem podrške na Fejsbuku i Tviteru.

Projektne klinike u tvom gradu

Kroz Suprste.net vam pružamo mnogo više od finansijske podrške. I zato, da li ste spremni da upoznate naše mentore?

Superste mentori su tu tokom procesa prijavljivanja i ove godine pripremamo 3 projektne klinike u Nišu, Šapcu i Novom Sadu. Pored mentora i naš tim će raditi sa vama kako bi dostigli pun potencijal svojih projekata.

Finalne izmene projekata

Nakon što saznate više od naših mentora i razvijete dodatno svoju ideju možete izmeniti svoju prijavu!

Super znalci

Nakon predaje projekta i završenog konkursa sa program Centrifuga nastupaju naši Super znalci.

Tim koji čine Super znalci su eksperti u oblastima koje podržavamo i razumeju šta je potrebno da bi ideja bila Superste projekat.Super znalci će dodeliti 1-5 poena najboljim projektima. Zbirom njihovih ocena dobićemo 30 polufinalista Centrifuge.

Vebinari

Polufinalisti Centrifuge imaće dve nedelje na raspolaganju za niz vebinara, na kojima ćemo razvijati projektne ideje i pripremati se za Ideodrom.

Ideodrom

Trideset projekata koje odaberu Super znalci učestvovaće na Ideodromu koji traje 48 sati na kom će ideje razvijati u radu sa mentorima. Ideodrom će se održati 30. maja i 01. juna, uskoro objavljujemo lokaciju.

Onlajn glasanje

Nakon Ideodroma krećemo sa onlajn glasanjem kada će zajednica moći da glasa za polufinaliste Centrifuge preko Superste.net platforme. Dvadeset projekata sa najvećom podrškom postaće finalisti Centrifuge!

Pobednici Centrifuge

Deset pobedničkih projekata će odrediti naš super žiri, dok će projekat sa najviše podrške zajednice dobiti specijalnu nagradu publike!

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.