fbpx

Otvoren konkurs za mlade u okviru projekta “Pokreni društvo”

Centar za razvoj Srbije i Akademska inicijativa “Forum 10” pozivaju mlade aktiviste i aktivistkinje iz Novog Pazara, uzrasta od 18 do 27 godina, koji žele da doprinesu rešavanju problema u lokalnim sredinama, da steknu veštine i znanja u izradi akcionih planova i svoje ideje predstave široj javnosti, da nam se pridruže i uzmu učešće u projektu “Pokreni društvo”.Naš zajednički zadatak je da identifikujemo i odaberemo glavne probleme u našim sredinama, istražimo uzroke njihovog nastanka i da razvijemo akcione planove za njihovo rešavanje. Svoje planove/projekte ćemo predstaviti građanima i donosiocima odluka putem TV nastupa/priloga na lokalnim televizijama, lokalnim štampanim medijima i putem javne tribine, a najbolji planovi će biti objavljeni u brošuri sa akcionim planovima.

Zajednički zadaci su:

1. Pohađanje dva seminara sa sledećim temama:
I  identifikacija problema, predlaganje rešenja i metodologija izrade akcionih planova
II veštine predstavljanja i promocije akcionih planova

2. Izrada akcionih planova za rešavanje izabranih problema po metodologiji koja je prezentovana na seminarima.

3. Predstavljanje akcionih planova na lokalnoj TV stanici i na javnoj tribini i objavljivanje izrađenih akcionih planova u publikaciji.

Učesnicima na projektu biće dodeljeni sertifikati.

Troškove održavanja seminara i pratećih aktivnosti snosi Centar za razvoj Srbije.

Prijavljivanje za učešće u projektu vrši se popunjavanjem upitnika na https://goo.gl/forms/CrPhuz7mZrqs6nQw1 najkasnije do petka, 18. maja 2018. godine.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.