fbpx

Organizacija PLAY oragnizuje seminar: Uloga mladih u razvoju Srbije

By March 14, 2018Seminari

Nevladina organizacija PLAY iz Novog Sada poziva mlade od 18 do 30 godina da se prijave da učestvuju u projektu identifikovanja ključnih tema i pitanja u vezi sa ulogom mladih u razvoju Srbije. Projekat finansira Ambasada SAD u Beogradu. Cilj je projekta da okupi društveno aktivne mlade ljude, a koji su zainteresovani da se uključe u konstruktivnu diskusiju o društveno-kulturnim i ekonomskim pitanjima od interesa za mlade u Srbiji.

Učesnici diskusija i obrazovnih seminara imaće i priliku da se pridruže Savetu mladih Ambasade SAD u Srbiji- grupi volontera koji kreativnim idejama savetuje Ambasadu o pitanjima mladih.

Diskusije i seminari, otvoreni za sve mlade iz Srbije gore naznačene starosne dobi, biće sprovođeni tokom aprila i maja 2018. godine u sledećim gradovima:

Subotica: 14-15. april
Kragujevac: 21-22. april
Novi Pazar: 27-28. april
Čačak 28-29. april
Valjevo: 5-6. maj
Zaječar 10-11. maj
Niš: 11-12. maj
Vranje: 12-13. maj
(ukoliko zbog nepredviđenih okolnosti dođe do promena datuma održavanja seminara, izabrani učesnici biće blagovremeno obavešteni)

Za izabrane učesnike koji nisu iz ovih gradova, organizacija PLAY platiće putne troškove (prevoz autobusom). Ukoliko ste zainteresovani za učešće na projektu, pošaljite svoju prijavu tako što ćete ispuniti kratku anketu sa ovog linka: https://www.surveymonkey.com/r/53WHH3V

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.