fbpx

Novi Pazar i 389 miliona volontera čiste planetu Zemlju

By September 15, 2018Akcije, Vesti

Grad Novi Pazar uspešno je realizovao veliku akciju čišćenja i uz podršku  građana očistio  brojne lokacije u gradu među kojima su i divlje deponije. U akciju su se osim radnika preduzeća Gradska Čistoća uključili bili brojni volonteri, radnici, predstavnici različitih omladinskih organizacija. Srednjoškolci su vredno radili na brojnim lokacijama u centru grada, dok su osnovne škole čistile svoja dvorišta, čak je i mehanizacija bila angažaovana pri raščišćavanju divljih deponija. Svi oni združenim snagama na incijativu, ali i uz podršku Gradske uprave Novog Pazara radili su za svoj grad.

” Udruženim snagama, zajedno sa sugrađanima, učinili smo da brojne lokacije budu čistije. Svako može da da svoj doprinos, da uredi svoju ulicu i svoj komšiluk. Potrebno je da zaštitimo našu oklinu i sprečimo uništavanja mobilijara, ali je važno i da građani prijavljuju divlje deponije“, rekao je gradonačenik, Nihat Biševac.

Kao i u mnogim akcijama do sada, i ovo veliko spremanje Novog Pazara, svojim učešćem na mnogim lokacijama podržali su i volonteri Kancelarije za mlade.

Izvor: RTVNP

ALBUM

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.