fbpx

Lov na kampove – br. 2 Turska

Očuvanje životne sredine i vreme na obalama Crnog mora? Sjajno zvuči a kamp u R. Turskoj, u mestu Kirklareli je idealan kamp za one koji vole prirodu i more! Kırklareli (grčki: Σαράντα Εκκλησιές / Saranta Ekklesies, bugarski: Лозенград) je glavni grad istoimene provincijeKırklareli na severozapadu Turske od 67 360 stanovnika.

Sve do 1924. grad se zvao Kırkkilise (ili Kirk Kilisse) što je značilo – Četrdest crkava

Kırklareli leži u evropskom delu turske regije Marmara na istoku Trakije, blizu granice sa Bugarskom. Grad se rasprostro po ravnici nadmorske visine od 203 m, 65 km istočno od Edirnea, i oko 200 km severno od Istanbula.

 

 Volonteri će vreme provoditi na plaži Igneada, koja je pokrivena uglavnom hrastovom šumom. Jedinstvena flora i fauna čine ovo mesto uzbudljivim i jako interesantnim mesto! Za više informacija posetite sajt: http://www.mis.org.rs/vss-admin/applications/camp_details/13367
Na ovom linku naći ćete koliko je još slobodnih mesta ostalo kao i detaljan opis kampa!
Kontakt tačka za Novi Pazar je naša Kancelarija! Dođite da čujete naša iskustva sa ovih kampova i PRIJAVITE SE! Sigurni smo da ćete, posle prvog kampa, uvek želeti da na ovaj način obilazite razne zemlje i upoznajete druge narode i kulture!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.