fbpx

Lov na kampove – br. 1 Hrvatska

Kancelarija za mlade će vas narednih dana i meseci upoznavati sa kampovima koji se, tokom cele godine, održavaju u celom svetu! Naša partnerska organizacija, Mladi Istraživači Srbije imaju punu korpu Međunarodnih volonterskih kampova i sigurni smo da ćete pronaći prava mesta za dobru zabavu i kreativan rad a mi smo tu da vam pomognemo! 

Danas vam predstavljamo Hrvatsku i jedan od njenih kampova! Na ovom međunarodnom volonterskom kampu, volonteri će raditi sa decom bez roditeljskog staranja, uzrasta od 10 do 18 godina. Edukativne i kreativne radionice, druženje sa decom , izleti, stvaranje nezaboravnih i prelepih prijateljstava su čari ovih kampova! Svaki kamp ima svog lidera domaćina koji vodi računa o celoj vašoj ekipi.

Na ovom kampu, radionice će se ticati različitih tema i sportskih, kulturnih, stvaralačkih aktivnosti a potrebno je samo da poželite otići i upoznati ovaj narod , njihovu kulturu, dati svoj doprinost zajednici i naravno – dobro se zabaviti! Više o ovom kampu, broju slobodnih mesta na: http://www.mis.org.rs/vss-admin/applications/camp_details/13689

Kontakt tačka za Novi Pazar je naša Kancelarija! Dođite da čujete naša iskustva sa ovih kampova i PRIJAVITE SE! Sigurni smo da ćete , posle prvog kampa, uvek želeti da na ovaj način obilazite razne zemlje i upoznajete druge narode i kulture!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.