fbpx

Konkurs: Idejno rešenje za program “Srbija u ritmu Evrope”

By November 14, 2017Konkurs

Konkurs je otvoren za sve građane, pojedince ili grupe autora. Predlozi koji se šalju trebaju biti originalni radovi koji do sada nisu objavljeni. Program “Srbija u ritmu Evrope” poziva dizajnere, umetnike, kreativne pojedince i organizacije da pošalju svoje predloge za novi vizuelni identitet najvećeg dečijeg muzičkog programa u zemlji “Srbija u ritmu Evrope”, koji podržavaju ambasade evropskih država u Srbiji, a koji se emituje na TV PRVA.
Konkurs je otvoren za sve građane, pojedince ili grupe autora. Predlozi koji se šalju trebaju biti originalni radovi koji do sada nisu objavljeni.
Svako idejno rešenje treba da sadrži predlog novog logotipa i načina njegove primene na različitim materijalima i/ili u medijima, predloge banera, bilborda, postera, vizuelno rešenje web stranice i scene za finalni koncert “Srbija u ritmu Evrope”, koji će biti emitovan u živom prenosu za PRVOJ TV.
O Srbiji u ritmu Evrope:
“Srbija u ritmu Evrope” nastala je 2008. godine s ciljem na podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Srbiji, promociju interkulturalnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje i doživotnog učenja.
Program “Srbija u ritmu Evrope”, okuplja decu osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, koja su talentovana za pevanje i ples. Propozicijama takmičenja predviđeno je učešće dece iz 20 gradova/opština, koji/e za partnera imaju jednu od ambasadae Evrope. Prema propozcijama deca jednog grada/opštine plešu i pevaju uz pesmu na jeziku zemlje čija je ambasada partner njihovom gradu, odnosno opštini. Pobednik programa “Srbija u ritmu Evrope” se bira glasovima stručnog žirija koji je delegiran od strane gradova/opština učesnika/ca i SMS glasova gledalaca PRVE TV.
Smernice za vizuelni identitet Srbije u ritmu Evrope:
– Moderan i jednostavan dizajn sa snažnim vizuelnim efektom
– Simbolizuje ples i pevanje dece
– Zastupljena je zastava Srbije (i EU)
– Zastupljene zastave svih zemalja Evrope
– Poseduje logo PRVE TV na kojoj se program emituje
Idejna rešenja za novi vizuelni identitet programa “Srbija u ritmu Evrope”, možete dostaviti putem elektronske pošte [email protected], uz naznaku “Novi vizuelni identitet programa Srbija u ritmu Evrope”.
Konkurs će biti otvoren do 01.01.2018. godine nakon čega će “Srbija u ritmu Evrope” i PRVA TV izabrati najbolje rešenje i pozvati pobednika konkursa na saradnju.
Pobednika konkursa očekuje nagrada koja će mu biti lično saopštena, a pored toga će imati priliku da u narednom periodu bude angažovan za dizajn drugih promotivnih materijala Srbije u ritmu Evrope. Finalni rezultati će biti objavljeni na Facebook stranici – Srbija u ritmu Evrope, kao i na web stranici www.srbijauritmuevrope.rs.
NAPOMENA: Nagrada na konkursu pretpostavlja otkup autorskih prava za idejno rešenje.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.