fbpx

Još uvek ima mesta na međunarodnim volonterskim kampovima širom Srbije

To što nemaš para, možda ni pasoš, ne znači da ovog leta ne možeš da pričaš na engleskom, upoznaš prijatelje iz celog sveta, otputuješ i  stekneš veštine za koje ćeš dobiti i sertifikat.

Ovog leta u Srbiji se organizuje 47 međunarodnih volonterskih kampova, koji su otvoreni i za učesnike iz Srbije. Smeštaj i hrana na kampovima su obezbeđeni, uvek je u planu ekskurzija, a sve što se plaća su put i participacija za učešće od 2000 dinara, koja se u potpunosti vraća kada se vratite sa kampa i popunite evaluaciju.

Nije vam potrebna nikakva veština, obrazovanje ili posebna kvalifikacija da biste učestvovali na kampu. Jedini je uslov da imate između 18 i 30 godina i da želite da učestvujete. Mesta se popunjavaju po principu „ko se pre prijavi“.

Izdvajamo za vas nekoliko kampova na kojima još uvek ima mesta:

U avgustu, 13 slobodnih mesta:

U septembru, 14 slobodnih mesta:

Sredstva za (su)finansiranje volonterskih kampova obezbeđena s  putem Javnog poziva Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije za programe i projekte podrške mladima u obrazovanju, vaspitanju, bezbednosti, zdravlju i participaciji i deo su programa MLADI SU ZAKON.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.