fbpx

Globalni forum mladih 2019, Amsterdam – Holandija

By 15 априла, 2019Programi

“The Youth Time International movement“ zvanično poziva novinare i mlade medijske entuzijaste da se prijave za Globalni forum mladih, koji će se održati od 2. do 6. decembra u Amsterdamu, Holandija.

OBLAST:

Novinarstvo

OPIS

Ograničen broj potpuno i delimično finansiranih stipendija za izveštavanje bice ponuđen medijskim ljudima da učestvuju na događaju. Potpuno finansirana stipendija pokrivaće: putovanje do i iz Amsterdama, smeštaj, hranu, program uključujući neformalne aktivnosti i prevoz tokom događaja. Delimično finansirane stipendije neće uključivati naknadu za putovanje u Amsterdam.USLOVI

Mogu se prijaviti pripovedači priča, blogeri / vlogeri, aktivisti za digitalne medije, online slobodni novinari i svako ko radi kao novinar u medijskoj industriji iz celog sveta. Svako ko se prijavljuje mora prihvatiti obavezu da proizvede najmanje dva medijska dela pre i posle foruma. Oni takođe moraju imati tečno znanje engleskog jezika, pismeno i usmeno.

Dodatni kriterijumi za novinare: Trenutno zaposlenje u nacionalnim ili međunarodnim medijima (novine, časopisi, novinske agencije, TV, radio ili portal za vesti).

Dodatni kriterijumi za entuzijaste slobodnih medija: Da ima aktivan i redovno ažuriran račun društvenih medija, blog platformu i tc; značajno iskustvo u kreiranju multimedijalnog sadržaja i dubokog razumijevanja onoga što čini dobru online priču.

NAČIN PRIJAVE

Prijavljujete se popunjavanjem obrasca na sledecem linku.

Izbor za stipendije će se zasnivati na stručnim kvalifikacijama, relevantnom iskustvu kao što je pokazano interesovanje za temu foruma i nivo doprinosa u promociji konkursa za učesnike prije događaja. U slučaju pitanja, molimo da ih prosledite na [email protected].

ROK ZA PRIJAVU:

15. april 2019.

Detaljnije na linku.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.