fbpx

Druga generacija polaznika Coca-Cola radionica uspešno završila obuku

By November 8, 2017Radionice, Vesti

Kompanija Coca-Cola u saradnji sa Kancelarijom za mlade organizovala je u Novom Pazaru trodnevne radionice za mlade koji traže posao. Radionice imaju za cilj da kod mladih unaprede njihove lične veštine koje će ih preporučivati kod poslodavaca.

Uz trodnevne radionice deo ovog programa se odvija i kroz digitalnu platformu koja putem online predavanja, radionice i brojne literature mladima omogućava dodatnu edukaciju. Reč je o nacionalnom programu kompanije Coca-Cola u Srbiji koja mladima u 14 gradova omogućava da steknu sve neophodne veštine i znanja.

“Tokom ove radionice mogli smo da vidimo da postoje određena polja gde možemo da napredujemo da steknemo nova znanja koja nam zaista mogu pomoći u daljem pronalaženju kako posla tako i razvijanju naših potencijala.” Rekao je Ivan Melentijević, učesnik programa.

Ono što sigurno dobijaju je veću sigurnost, brigu jedne multinacionalne kompanije, i dobijaju nekoliko znanja i veština tokom ova tri dana, koja će nadam se primeniti kada budu u prilici da konkurišu za posao. Dosadašnje moje lično iskustvo iz ovog projekta pokazuje da su mnogi od polaznika, već u prvim nedeljama ili mesecima nakon seminara lakše dolazili do posla. Rekao je predavač Miloš Đajić.

Program se u 2017 god. realizuje u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i ministarstvom za Rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

 

ALBUM

 

 

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.