fbpx

Coca-Cola podrška mladima – poziv za nezaposlene

By September 19, 2017Konkurs, Radionice

Coca-Cola HBC Srbija poziva sve nezaposlene mlade da se prijave za učešće na trodnevnim edukativnim radionicama u okviru programa  Coca-Cola podrška mladima.  Program je namenjen  nezaposlenim mladima koji imaju između  18 i 30 godina, imaju minimum srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje. Pohađanje programa polaznicima omogućava sticanje novih ličnih i poslovnih veštima u cilju lakšeg zaposlenja.

Edukativne radionice vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

 

Polaznici uče o:

  • uspešnoj komunikaciji
  • poslovnoj administraciji
  • upravljanju projektima
  • pripremi poslovnih planova
  • kako da lakše dođu do željenog posla.

 

Radionice će se od septembra do decembra održavati u Kraljevu, Leskovcu, Prokuplju, Prijepolju, Kovinu, Nišu, Novom Pazaru, Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu. Polaznici dobijaju sertifikat nakon održavanja radionica.

Za učešće u programu se možete prijaviti na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.   Na sajtu programa se nalazi raspored radionica po gradovima, kao i sve dodatne informacije o programu.

Program se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.