fbpx

Coca-Cola podrška mladima – poziv za mlade nezaposlene

By October 10, 2018Konkurs, Radionice

Coca-Cola HBC Srbija poziva sve nezaposlene mlade da se prijave za učešće na trodnevnim edukativnim radionicama u okviru programa  Coca-Cola podrška mladima.  Program je namenjen  nezaposlenim mladima koji imaju između  18 i 30 godina, imaju minimum srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje. Pohađanje programa polaznicima omogućava sticanje novih ličnih i poslovnih veštima u cilju lakšeg zaposlenja.

Edukativne radionice vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

 

Polaznici uče o:

  • uspešnoj komunikaciji
  • poslovnoj administraciji
  • upravljanju projektima
  • pripremi poslovnih planova
  • kako da lakše dođu do željenog posla.

 

Novi ciklus radionica koje se održavaju u okviru projekta Coca-Cola podrška mladima, počinje krajem maja.

Program se u 2018. godini realizuje u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i NALED-om u 15 opština: BeograduNovom SaduNišuKragujevcuNovom PazaruUžicuČačkuJagodiniVranjuKikindiŠapcuZaječaruSuboticiKruševcu i Valjevu.

Radionica u Novom Pazaru će se održati u periodu od 23.10. -25.10.2018.god. u prostorijama Kancelarije za mlade Novi Pazar

Polaznici dobijaju sertifikat nakon održavanja radionica.

Za učešće u programu se možete prijaviti na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.   Na sajtu programa se nalazi raspored radionica po gradovima, kao i sve dodatne informacije o programu.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.