fbpx

Besplatan CV kurs

By May 17, 2018Programi, Vesti

Da li želite da savladate veštine pomoću kojih ćete veoma lako sastaviti idealnu radnu biografiju?

Još uvek niste sigurni šta je tačno propratno pismo i kako se ono piše?

I pored svih saveta koje ste pročitali o razgovoru za posao, osećate da nikada niste dovoljno spremni i da ste uvek mogli da ostavite mnogo bolji utisak na svog potencijalnog poslodavca?

Potpuno vas razumemo ako su ovo pitanja koja vas muče bilo da tražite svoj prvi posao ili želite da promenite postojeći.

Zato smo u saradnji sa BusinessAcademy za čitaoce našeg sajta obezbedili besplatne CV kurseve. ​Ukoliko želite da naučite kako se piše CV i kako se spremiti za intervju za posao prijavite se za besplatan CV kurs i dobićete odgovore na sva ova pitanja.

Svi zainteresovani za ovaj kurs se mogu prijaviti na sledećoj strani i dobiće mogućnost da nauče tajne pisanja profesionalnih biografija i da saznaju trikove za uspešan intervju za posao. Nakon što se registrujete na mail će vam stići uputstva za pohađanje kursa preko Distance learning platforme za učenje preko interneta.

Kako ceo proces traženja posla ume da bude neprijatno iskustvo, pročitajte i koja su to protivzakonita i neprilična pitanja koja vam mogu postaviti na razgovoru i ne dozvolite da vas bilo šta iznenadi.

Iskoristite priliku da uz nova stečena znanja napišete biografiju koja će Vas izdvojiti od ostalih kandidata i naučite kako da se postavite na razgovoru tako da Vaši potencijalni poslodavci požele odmah da Vas zaposle.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.