fbpx

Audicija – Srbija u ritmu Evrope

By December 6, 2018Takmičenje, Vesti

Najveće dečije muzičko takmičenje “Ritam Evrope”, koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću ima tradiciju dugu već 10 godina i podržano je od strane ambasadora zemalja Evrope, Izraela i Australije. “Ritam Evrope” je takmičenje koje okuplja decu osnovnog i srednjoškolskog uzrasta koja pored svog grada ili opštine predstavljaju i pevaju na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela i Australije. Ukupan broj gradova predstavnika – takmičara je 20 u jednoj zemlji. Proces priprema dece za živi televizijski prenos traje 6 meseci u toku kojih se deca obučavaju sa televizijskim timovima “Ritma Evrope” da u živom televizijskom prenosu predstave dodeljenu zemlju Evrope, Izrael i Australiju.

Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova i glasova žirija gradova učesnika. Grad pobednik kao nagradu dobija sledeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada, a deca grada pobednika nagradno putovanje u zemlju koju su u živom televizijskom programu predstavljala.

Audicija u Novom Pazaru će se održati u petak, 7. decembra, od 13 časova, u Domu omladine. Prisustvo bar jednog roditelja obavezno.

Ostavi Komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.